top of page

Over Broeder Joost

Wie is Broeder Joost?

 

Broeder Joost werkt als verpleegkundige en volgt de opleiding HBO-V. Hij werkt op een afdeling voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Voordat hij daar ging werken heeft hij ruim 4 jaar bij jonge mensen met dementie gewerkt. In zijn dagelijkse werk heeft Broeder Joost veel te maken met nieuwe wetgeving, werkdruk, stress en bezuinigingen. Maar ook met innovatie, familieparticipatie, erg leuke collega's en een bijzonder fascinerende doelgroep. Laatstgenoemden maken het voor Broeder Joost meer dan de moeite waard.

 

Voordat Broeder Joost broeder werd, volgde hij de opleiding tot MBO verpleegkundige en heeft in dat kader ervaring opgedaan in de gehandicaptenzorg, de GGZ, de geriatrie en een algemeen ziekenhuis.

 

 

 

Waarom schrijft Broeder Joost?

 

Broeder Joost heeft altijd graag verhalen geschreven. Vaak korte verhalen, en soms lange verhalen. Soms zelfs met moeilijke woorden, die Broeder Joost dan recent geleerd heeft en dat graag laat zien aan zijn lezers. Vaak is dat gewoon een beetje tof doen. Door zijn werk maakt Broeder Joost veel avonturen mee die soms leuk zijn, soms niet zo heel erg. Deze website is bedoeld om die verhalen een plek te geven. En eigenlijk vindt Broeder Joost het vooral erg vreemd om over zichzelf in derde persoon te schrijven.

 

 

 

Kan ik ook iets aan Broeder Joost vragen?

Ja, voor hate-mail, suggesties, complimenten, nominaties voor de nobelprijs voor de Literatuur, spam, liefdesbrieven, levensvragen, en juridisch advies op het gebied van logistiek van een middelgroot bedrijf, kun je mailen naar broederjoost@gmail.com. Maandelijks selecteer ik één ingezonden mail voor een sticker.

Broeder Joost
Broeder Joost
bottom of page